Buro BO&F

Over BURO BO&F:

 

 

 

 

 

kunstwerper

BURO BO&F is Beeldend Ontwerp en Fotografie. De naam is een alias van Jolien Schroot. Ze noemt zichzelf kunstwerper: kruising tussen kunstenaar en ontwerper.

 

achtergrond Jolien

Jarenlang heeft Jolien gewerkt op het gebied van tuin & landschap. Sinds 2008 is ze zich gaan ontwikkelen op het kunstzinnige en het spirituele vlak.

Vanuit een verrassend helder perspectief ervaart Jolien de wereld. Ze vangt de essentie uit haar dagelijkse omgeving en geeft die vorm in haar eigen taal. Humor en relativeringsvermogen maar vooral mentale vrijheid zijn haar kracht.

fotografie en meer

Jolien schept beelden; voornamelijk 2D, soms bewegend (fotofilmpjes) of 3D. Fotografie is het belangrijkste middel waarmee ze zich uitdrukt. Tekeningen, klei, tekst, film en gevonden objecten, zoals takken, doen regelmatig mee in haar ruimtelijk werk en collages.

 

werkwijze

Ze werkt organisch, intuïtief en staat open voor toeval en humor. Jolien is autodidact. Kijk ook eens op haar facebookpagina naar, onder andere, architectuur- en evenementenfoto's. Op de websites www.voor-tuin.nl en www.vlinderlicht.nl staan andere activiteiten van Jolien.

 

Buro Boef | wie

NIEUW Eieren of geld, een weg naar een gelukkige samenleving; download hier dit gratis essay.